Kruiden

Basilicum per pot

Basilicum per pot

Basilicum heeft een kruidige smaak, maar toch met een zoet aroma. Het wordt vooral veel in de Italia.....

Bieslook per bosje

Bieslook per bosje

Bieslook deze plant behoort tot de lookfamilie en is dus verwant aan bolgewassen zoals ui, prei en k.....

Bladselderij per bos.

Bladselderij per bos.

Bladselderij is het loof van de knolselderij en word veelal in soepen, erwtensoep en bruinebonensoep.....

Citroengras per bos.

Citroengras per bos.

U kunt van citroengras een opwekkende thee maken. Laat de citroenstengels 5 minuten trekken in koken.....

Gember per 100 gram.

Gember per 100 gram.

Verse gember, klein beetje geschaafde gember is verwarmend in een kop hete thee en gezond. .....

Knoflook vers per bol

Knoflook vers per bol

Verse  knoflook, altijd lekker door sausen en pasta's. .....

Munt per bosje.

Munt per bosje.

Munt wordt tegenwoordig in topkwaliteit gekweekt in de Nederlandse kassen. Gebruik de verse blaadjes.....

Oregano per bosje.

Oregano per bosje.

Geen Italiaanse of Spaanse keuken zonder oregano. Dit zoet-pittig ruikende kruid wordt ook wel palin.....

Peterselie per bosje.

Peterselie per bosje.

 Peterselie bevat een recordbrekende hoeveelheid vitamine C en mineralen! Er bestaan twee soort.....

Rozemarijn per bosje.

Rozemarijn per bosje.

geur en smaak zijn fris, licht en zoet. Vanwege de aromatische geur komen we dit kruid niet alleen i.....

Streng knoflook van 1 kilo

Streng knoflook van 1 kilo

streng knoflook weegt +/- 1 kilo .....

Tijm per bosje.

Tijm per bosje.

Tijm veelgebruikt kruid bij groente, vis, vlees en sauzen. Je kunt tijm zowel vers als gedroogd gebr.....

Tuinkers per bakje.

Tuinkers per bakje.

Tuinkers, lekker op een broodje met kaas. .....